Conjunt residencial de 35 habitatges
amb zona comunitària i piscina

3 dormitoris

3 dormitoris

3 dormitoris amb terrassa

DESCRIPCIÓ

Promoció d’habitatges exclusius amb 2, 3 i 4 dormitoris amb zona comunitària i piscina.

MEMÒRIA DE QUALITATS

* Qualsevol de les qualitats relacionades podria ser modificada per necessitats d’obra o subministrament, en aquest cas se substituirien per altres de qualitat similar, segons criteri de la direcció facultativa.

Consum d’energia 23 kWh/m2 any
Emissions 4 Kg CO2/m2 any

L’Edifici Milà és una promoció de 35 exclusius habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris repartits en dues escales amb accés per C/Teresa Pàmies. A més, compta amb una zona comunitària amb piscina on poder compartir moments únics amb família, amics i nous veïns.

El disseny del projecte hi ha permés que pràcticament totes les estances principals dels habitatges siguin exteriors i així poder aprofitar al màxim la llum. També es potencia espais oberts com cuina i saló-menjador per tal de gaudir d’espais únics amb total comoditat. Ens caracteritzem per distribucions funcionals i per interiorismes actuals.

Per als que busquen un habitatge únic, l’Edifici Milà disposa de 2 àtics a la planta quarta amb àmplies terrasses d’ús privatiu.

Volem que gaudeixis de l’exterior i per això totes els habitatges disposen de terrassa. Cal destacar les plantes baixes que disposen d’àmplies terrasses d’ús privatiu de les quals les orientades a l’interior del recinte tenen accés directe a la zona comunitària i piscina.

La planta soterrani de l’edifici està destinada a aparcament de vehicles i a trasters. Per comoditat dels clients hi ha accés directe des del vestíbul mitjançant ascensor

Creiem en la sostenibilitat

Com empresa compromesa amb el medi ambient, el nostre objectiu és aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis per als nostres clients. I per això, hem aplicat una sèrie de mesures ecoficients que ajuden a l’estalvi energètic.

Estarem encantats d’informar-te a la nostra oficina de vendes.

VEURE MÉS PROMOCIONS AL PRAT