La ciutat que sempre has somiat

Una ubicació immillorable, molt a prop de tot

El Prat gaudeix d’una xarxa viària i de transport públic immillorable, que converteixen la ciutat en un punt estratègic de l’Àrea Metropolitana.

La línia de Rodalies de Renfe, la xarxa d’autobusos TMB i el servei de bus nocturn, així com la nova línia 9 de metro, amb tres estacions distribuïdes per la vila, connecten el Prat amb la ciutat de Barcelona a només 20 minuts.

Una ciutat moderna, amb una extensa xarxa d’equipaments

Al Prat de Llobregat hi trobaràs una àmplia xarxa d’equipaments públics: d’educació, sanitat, esports, culturals, lúdics, serveis socials… i un gran ventall d’entitats i associacions que cobreixen totes les necessitats dels ciutadans.

És molt destacable la magnífica oferta comercial, d’oci i d’establiments de restauració de qualitat a la ciutat.

Platges amb bandera blava i fantàstics espais naturals

A la vora del mar Mediterrani, El Prat ofereix una extraordinària platja amb distintiu Bandera Blava 2011, amb fauna pròpia dels sorrals costaners i amb presència d’espècies protegides.

El Prat permet gaudir d’espais naturals, com el Delta del Llobregat i els itineraris per l’interior de la pineda i els aiguamolls. Gaudeix del Parc Fluvial del Prat, parc urbà on trobaràs jardins mediterranis i diverses opcions d’oci.

Gastronomia de qualitat amb denominació d’origen

Una extraordinària oferta de productes gastronòmics autòctons, molt apreciats i reconeguts al sector de restauració de qualitat, a nivell nacional i internacional.

La Carxofa del Prat, amb denominació d’origen, o el pollastre i capó Pota Blava, són productes que aporten una personalitat única a la cuina del Prat.

sellos-culinarios