Conjunt residencial de 84 habitatges distribuïts en tres blocs al voltant d’una àmplia zona enjardinada amb piscina.

Planta baixa 3 dormitoris

Planta baixa 4 dormitoris

3 dormitoris

3 dormitoris

4 dormitoris

4 dormitoris

Àtic

DESCRIPCIÓ

Conjunt residencial de tres blocs, distribuïts al voltant d’una zona comunitària enjardinada i piscina.

MEMÒRIA DE QUALITATS

Qualsevol de les qualitats relacionades podria ser modificada per necessitats d’obra o subministrament, en aquest cas se substituirien per altres de qualitat similar, segons criteri de la Direcció Facultativa.

Consum d’energia kWh/m2 any X xx
Emissions Kg CO2/m2 any X x

Característiques de la promoció:

  • L’accés a tot el recinte serà per dues entrades, una al c/ Doctor Jaume Codina i l’altre pel c/ Teresa Pàmies. S’accedirà a través de la zona comunitària a cada vestíbul dels edificis. Una manera diferent de gaudir dels espais comuns abans d’arribar a casa teva.

  • El conjunt residencial comparteix un soterrani on s’ubiquen les places d’aparcament, algunes d’elles amb trasters. Per la comoditat dels usuaris tenen accés directe als vestíbuls dels habitatges mitjançant ascensor.

  • Els habitatges es distribueixen en 2, 3 i 4 dormitoris. Tria la tipologia que més s’adapti a les teves necessitats.

  • Per tal de gaudir de la màxima llum, totes les estances, excepte banys, són exteriors i en el disseny s’ha prioritzat al màxim l’aprofitament de la superfície útil.

  • Tots els habitatges disposen d’àmplies terrasses. Per qui vulgui gaudir de més espai exterior ho trobarà a les plantes baixes que a més permeten l’accés directe a la zona comunitària en aquelles tipologies que donen a l’interior del recinte.

  • A la planta quarta d’un dels edificis hi ha 6 exclusius àtics. Privacitat i àmplies terrasses.

  • Disseny i confort. Elecció de materials de qualitat, colors càlids i clars. Sistema de calefacció per radiadors i aire condicionat.

Creiem en la sostenibilitat

El nostre objectiu és aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis pels nostres clients, i per aquest motiu a Residencial Teixidor hem aplicat una sèrie de mesures d’ecoeficiència que ajuden a l’estalvi energètic i que ens fan estar més compromesos amb el medi ambient. Estarem encantats d’informar-te.

VEURE MÉS PROMOCIONS A EL PRAT