Conjunt residencial de 36 habitatges
amb zona comunitària i piscina

Dúplex 3 dormitoris

DESCRIPCIÓ

Promoció d’habitatges exclusius amb 2 i 3 dormitoris i dúplex de 3 dormitoris.

MEMÒRIA DE QUALITATS

* Qualsevol de les qualitats relacionades podria ser modificada per necessitats d’obra o subministrament, en aquest cas se substituirien per altres de qualitat similar, segons criteri de la direcció facultativa.

Consum d’energia 39 kWh/m2 any
Emissions 7 Kg CO2/m2 any

Per què Edifici Corriol?

És el nostre petit tribut a la riquesa de l’ecosistema del Delta del Llobregat. El corriol és una petita au que habita els arenals i llacunes. És fàcil veure’l saltar a la vora de la platja del Prat fins que a finals de juliol migra cap a l’Àfrica.

L’Edifici Corriol és una promoció de 36 exclusius habitatges de 2 i 3 dormitoris repartits en dues escales amb accés pel Passeig de Margarita Xirgú. Disposa d’una zona comunitària i piscina on poder gaudir del temps lliure en família o entre amics.

A destacar que per a l’arquitectura del projecte totes les estances principals dels habitatges són exteriors per tal d’aprofitar al màxim la llum. A nivell d’interiorisme i distribució, s’han prioritzat els espais oberts en cuina i saló-menjador. Elecció de materials de disseny i qualitat. Sistema de calefacció per radiadors i aire condicionat.

Per als que busquen un habitatge singular, l’Edifici Corriol disposa de quatre dúplex de 3 dormitoris.

Tots els habitatges disposen de terrasses i per als que vulguin gaudir de més espai exterior, les plantes baixes tenen àmplies terrasses d’ús privatiu, de les quals les que donen a l’interior del recinte tenen accés directe a la zona comunitària i piscina.

El conjunt residencial disposa d’una planta soterrani on s’ubiquen les places d’aparcament i trasters. Per comoditat dels usuaris tenen accés directe als vestíbuls dels habitatges mitjançant ascensor.

Creiem en la sostenibilitat

El nostre objectiu és aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis per als nostres clients, i per això, hem aplicat una sèrie de mesures d’ecoeficiència que ajuden a l’estalvi energètic i que ens fan estar més compromesos amb el medi ambient. Estarem encantats de informar-te.

VEURE MÉS PROMOCIONS AL PRAT