Viure a l´Eixample Sud del Prat de Llobregat

2 dormitorios

3 dormitoris

3 dormitoris

4 dormitoris amb terrassa

DESCRIPCIÓ

Residencial Gaig

Habitatges de 2 , 3 i 4 dormitoris. Plantes baixes i àtics. Zona comunitària i piscina.

MEMÒRIA DE QUALITATS

* Qualsevol de les qualitats relacionades podria ser modificada per necessitats d’obra o subministrament, en aquest cas se substituirien per altres de qualitat similar, segons criteri de la direcció facultativa.

Consum d’energia 23 kWh/m2 any
Emissions 3 Kg CO2/m2 any

Residencial Gaig es la 11ª fase  d´habitatges d´obra nova  al nou barri de L’Eixample Sud al Prat. Projecte de 3 blocs al voltant d´una zona comunitària amb piscina.

El recinte consta de 2 accessos des del carrer ,que donen la benvinguda als propietaris, a través de la zona enjardinada cap als vestíbuls dels blocs. Un projecte integrador on tothom pot triar aquell habitatge que s´adapti al seu estil de vida. Tipologies de 2, 3 i 4 dormitoris, i ara més que mai son conscients de la necessitat de gaudir d´espai exterior i per aquest motiu tots els habitatges disposen de grans terrasses.

A destacar excepcionals plantes baixes , algunes d´elles amb accés directe a la zona comunitària des de la pròpia terrassa i pels qui busquen un habitatge singular amb vistes i més privacitat, trobem àtics a la quarta planta.

El disseny del projecte es caracteritza per distribucions funcionals i ha prioritzat  que pràcticament totes les estances principals dels habitatges siguin exteriors, aprofitant al màxim la llum natural.

Elecció de materials de qualitat i disseny per als interiors dels habitatges.

Així mateix el projecte disposa de trasters i places d’aparcament per a vehicles. L´Eixample Sud és un barri amb vocació de mobilitat sostenible i per aquest motiu hi trobaràs carrers on s´ha prioritzat al vianant i carrils bici. Tots els habitatges tenen assignades places de bicicleta al mateix edifici.

Creiem en la sostenibilitat

Com empresa compromesa amb el medi ambient, el nostre objectiu es aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis per als nostres clients. I per això, hem aplicat una sèrie de mesures eco-eficients que ajuden a l´estalvi energètic.

No deixis de visitar la nostra oficina de vendes i t´informarem i t´explicarem el teu nou barri, envoltat de espais enjardinats, a prop del delta de Llobregat i de les seves magnífiques platges i a un pas de Barcelona.