Conjunt residencial de 100 habitatges distribuïdes en tres blocs. Promoció d’habitatges en règim de VPO en règim general

2 dormitoris

3 dormitoris

3 dormitoris àtic

4 dormitoris

4 dormitoris

4 dormitoris amb terrassa

DESCRIPCIÓ

Conjunt residencial format per tres blocs, distribuïts al voltant d’un espai públic de nova creació

MEMÒRIA DE QUALITATS

Qualsevol de les qualitats relacionades podria ser modificada per necessitats d’obra o subministrament, en aquest cas se substituirien per altres de qualitat similar, segons criteri de la Direcció Facultativa.

Consum d’energia kWh/m2 any B 32
Emissions Kg CO2/m2 any B 6

  • El primer bloc està ubicat al c / de la Carretera de l’Aviació i té 5 plantes d’alçada. A la planta baixa trobem locals comercials ia la resta de plantes habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris.

  • El segon bloc se situa en C / D’Ernest Lluch i el tercer en la C / De Teresa Pàmies. Tots dos blocs a la planta baixa disposen d’una zona de trasters i la resta de plantes habitatges de 3 i 4 dormitoris.

  • El conjunt residencial comparteix un soterrani on s’ubiquen les places d’aparcament.

  • Els habitatges es comercialitzen amb 1 plaça d’aparcament i un traster en preu.

  • Distribucions funcionals estudiades al detall per aprofitar al màxim la superfície útil de totes les estances de l’habitatge i buscant que totes elles siguin exteriors. Amplis finestrals per optimitzar l’entrada de llum natural.

  • Els habitatges disposen de terrasses on poder gaudir tot l’any. A destacar primeres plantes amb terrasses més grans i 5 exclusius àtics.

VEURE MÉS PROMOCIONS A EL PRAT